(0)85 051 4631
Liever direct contact?

Het wat en waarom

Een roof rack, ook wel dakdrager of imperiaal genoemd, is een bagagerek welke gemonteerd kan worden bovenop de buscamper. Op deze manier kan de bagageruimte worden uitgebreid. Niet alleen nuttig, het ziet er namelijk ook erg gaaf en exclusief uit. Uw buscamper krijgt er een stoere look van. Nog iets stoerder? Monteer er dan lampen op voor dat echte off grid effect.

Grappig feitje: vroeger was ‘het imperiaal’ het dak van een reiskoets welke werd voortgetrokken door paarden. Boven op het dak was ruimte voor de bagage.

De meeste camper liefhebbers die op zoek zijn naar een roofrack hebben afbeeldingen gezien van buscampers in Noord-Amerika. Daar is men in zijn geheel al verder in de hele camperontwikkeling dan hier in Europa. Een mooi vormgegeven, strak afgewerkt mat zwart gespoten roofrack, dat ook nog eens niet te zwaar is, dat is nog lastig te vinden of zelf te maken.

Wij van Lavida Campers helpen graag met de ontwikkeling van uw unieke roofrack op maat. Dat dit niet de goedkoopste optie is om bagage te vervoeren, dat is ons bekend, dat dit de meest mooie en unieke custom made roofracks van Nederland zijn, daar zijn we ook zeker van. Het mooie is: het is voor ieder type bus beschikbaar, omdat het volledige ontwikkelproces bij ons custom made is. We leveren altijd maatwerk.

Zonnepanelen plaatsen op uw roofrack, de kano meenemen op reis of wilt u een ‘terrace with a view’ creëren met vlonder planken bovenop uw bus? Niets is te gek. Denkt u dat het lastig of onmogelijk is omdat er al dakluiken aanwezig zijn in het dak van de bus? Geen probleem. We maken het roofrack volledig voor op maat. Niet onbelangrijk: we produceren het als een lichtgewicht roofrack.

Tevens kan een roof rack ook zorgen voor extra verlichting. U kunt namelijk kiezen voor een verlichtingspunt voor – en/of achterop.

Dit custom made dakrek heeft een productietijd van circa 4 weken nodig.

Ontwikkelproces

We plannen samen een afspraak in om uw roofrack te laten inmeten. Hiervoor hebben we de bus een halve dag nodig. Binnen een week hebben we het roofrack in 3D ontworpen. Na goedkeuring kan deze in productie gaan. Zo’n 3 weken later kunt u uw roofrack komen afhalen. Wilt u dat wij de montage van het roofrack op de buscamper doen? Dat kunnen we voor u regelen. Bij het aanleggen van het eventuele elektrawerk (denk aan lampen voor- en achterop) kunnen we ook ontzorgen.

Wat zijn de kosten

Het roofrack bieden we aan vanaf EUR 3.950,- (inclusief BTW). Allerlei extra gewenste opties zijn bespreekbaar.

Heb je vragen? Laat het ons weten via onze social media, whatsapp, e-mail of telefoon.

We zijn je graag van dienst!

06-12882278