(0)85 051 4631
Liever direct contact?

Luxe Roofrack

 Ga jij voor dat beetje extra? Kies voor een stoer roofrack op maat bovenop je buscamper! 

Waarom een Roofrack

Wij helpen ook graag als u geen camper door ons laat inbouwen, maar alleen een roofrack zoekt!

Een Roofrack is een ‘bagagerek’ dat wordt gemonteerd bovenop je buscamper. Op deze manier kan de bagageruimte worden uitgebreid. Niet alleen nuttig, het ziet er namelijk ook erg gaaf en exclusief uit. Uw buscamper krijgt er een stoere look van. Laat er  een ledbar op monteren voor dat echte off grid effect.

Meer informatie over dit onderwerp? We schreven er een blog over, bekijk het hier.

“Perfect adres voor ons Roofrack.
Wij hebben voor onze camper een roofrack laten ontwerpen, inmeten en monteren bij Lavida Campers. Deze is helemaal naar onze wens ontworpen. Volgens mij is hierbij (bijna) alles mogelijk. Communicatie is prima. Tijdens het ontwerp zijn ook steeds de ontwerptekeningen gedeeld. En de wijzigingen ook steeds netjes doorgevoerd. Ook duidelijke communicatie over prijzen etc. Aanrader!
En verder zijn Tim & Hendy gewoon toffe gasten!”

- Peter (Mercedes Sprinter)

Maatwerk Roofrack

We plannen samen een afspraak in om uw roofrack te laten inmeten. Hiervoor hebben we de bus een halve dag nodig. Binnen een week hebben we het roofrack in 3D ontworpen. Na goedkeuring kan deze in productie gaan. Zo’n 3 weken later kunt u uw roofrack komen afhalen. Wilt u dat wij de montage van het roofrack op de buscamper doen? Dat kunnen we voor u regelen. Bij het aanleggen van het eventuele elektrawerk (denk aan lampen voor- en achterop) kunnen we ook ontzorgen.

Prijzen

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, inclusief mat zwart structuur poedercoating, exclusief montage:

– Basis Roofrack (oppervlak voorzien van 20cm uit elkaar liggende kokers 25x25mm,inclusief max. 2 openingen voor dakluiken) EUR 3950,- (montage + EUR 350,-)

– Trap achterzijde EUR 350,- (montage + EUR 125,-)

– Beloopbaar rooster met kleine ronde gaatjes als oppervlak basis EUR 975,-

– Verlichtingspunt p.st. EUR 75,-

– Luifel bevestigingsplaatjes EUR 175,-

– Verlichting grote ledbar voorzijde & mini ledbar achter, inclusief aansluiting op dashboard (door derden uitgevoerd) EUR 975,-

 

Locatie:

Lavida Campers

Bedrijfsweg 80, Vriezenveen

Overijssel (Twente), Nederland

Telefoon

WhatsApp & Bellen:

+31 (0) 612 882 278

Volg ons