Luxueus Genieten

Deze Campers gingen u voor..

L2H2 Renault Master: Compleet voor koude en warme oorden

Een camper hoeft niet groot te zijn om het volledig naar je wensen in te richten. We verbouwden hier een L2H2 Renault Master met een opklapbaar bed, voldoende bergruimte, standkachel, toiletlade en volledig zelfvoorzienend.

L4H2 Mercedes Sprinter: Familiecamper

Het hele gezin kan mee. Wij bouwden hier twee RDW goedgekeurde stoelen in, en een dubbel stapelbed. Het plafond van bamboe i.c.m. bamboe deurtjes maakt het geheel echt af.  Uiteraard ook zelfvoorzienend d.m.v. een 300watt zonnepaneel.

L1H1 Renault Trafic: Klein maar Fijn

Een camper hoeft niet groot te zijn om het volledig naar je wensen in te richten. We verbouwden hier een L1H1 Renault Trafic met een vast bed, voldoende bergruimte, buitendouche en volledig zelfvoorzienend.

Citroën Jumper L3H2: Alles Binnen

Deze camper is van alle gemakken voorzien. Een luxe kookplaat, koelkast, en zeer veel bergruimte (onder andere in de ‘garage’ onder het vaste bed). Alles is afgewerkt tot in detail met leren handgreepjes en PVC vloer.

 

Fiat Ducato L3H2: Extra Luxe

Net dat beetje extra wat reizen en eventueel wonen in een camper nog prettiger maakt. Hoogwaardige afwerking in antraciet kleur, een boomstamblad als aanrecht en voorzien van een luxe gasoven. Deze camper heeft het allemaal.

 

Locatie:

Lavida Campers

Bedrijfsweg 80, Vriezenveen

Twente, Nederland

Telefoon

WhatsApp & Bellen:

+31 (0) 612 882 278

E-mail

hello@lavidacampers.nl

Volg ons

WhatsApp chat

Oplossingen rondom Coronavirus

De maatregelen in verband met het coronavirus vragen de komende tijd veel van iedereen. Ook wij gebruiken nu, net als anders, creatieve (digitale) oplossingen om zoveel mogelijk door te kunnen werken. Hebt u vragen of wilt u een offerte opvragen, bel, Whatsapp of e-mail ons. Indien we verder in het offerteproces komen behoort een Skype gesprek (i.p.v. een fysieke ontmoeting) tot de mogelijkheden.