Direct op reis?

Hier ziet u onze actuele verkoop voorraad, ontworpen en gebouwd door Lavida Campers

Voor meer informatie of een bezichtiging bel ons of stuur een bericht

BINNENKORT TE KOOP: Transporter T6 L1 en Fiat Ducato L2H2

Een nieuw camper concept van Lavida:

De Tranporter T6: met 4 zitplaatsen en 4 slaapplekken

Prijsklasse: hogere segment:  60k – 68k

De Ducato: met 4 zitplaatsen en een vast breedte bed 2 personen

Prijsklasse: hogere segment: 40k – 50k

Een bus van max 5 jaar oud, en minder dan 150k km. De materialen? Lichte en moderne kleuren en materialen: wit berken multiplex met HPL i.c.m. bamboe met de hoge afwerking standaard die je van ons mag verwachten.

Al interesse? Stuur ons een bericht of bel ons om als eerste op de hoogte te worden gehouden voordat deze campers op de markt komen.

VERKOCHT: Renault Master L3H2 bouwjaar bus '17 - Interieur nieuw '22 EUR 44.950,-

Een fijne lengte van de bus om ook mee in de stad te rijden, een vast lengtebed met een matras afmeting van maar liefst 200x160cm en een knusse leefomgeving met natuurlijke materialen. Deze buscamper leent zich ook uitstekend voor het verkennen van bergzame gebieden. Met de sterk motor, de weinige kilometers (135xxxkm) en voorzien van al je benodigdheden binnen handbereik door de ruime opslagcapaciteit. Nu te koop: een echte Lavida Camper om direct mee weg te rijden.

VERKOCHT: Te Koop: Ford Transit L4H3 bouwjaar bus 2019 - Interieur nieuw - EUR 67.500,-

In Amerika en Canada zeer geliefd: de Ford Transit als buscamper. In Nederland/Europa sterk opkomend als keuze voor een camper. Zeer veel ruimte en extra stahoogte met dit H3 model (lengte 4). Van alle gemakken voorzien, met luxueus Suar boomstambladen. Een oven voor warme broodjes iedere ochtend, en een 3 pits kookplaat voor uitgebreide diners. De prachtige wandbekleding i.c.m. het houten plafond, en het bed van 200x160cm, maakt deze camper perfect om het leven te vieren. B

Locatie:

Lavida Campers

Bedrijfsweg 80, Vriezenveen

Twente, Nederland

Telefoon

WhatsApp & Bellen:

+31 (0) 612 882 278

Volg ons