(0)85 051 4631
Liever direct contact?

Direct op reis?

Hier vind je onze actuele verkoop voorraad, ontworpen en gebouwd door ons

TE KOOP: Volkswagen T6 L1 - bouwjaar bus '16 - EUR 47.950,-

Dit interieur biedt ruimte aan 4 personen, slapen en rijden. De RDW gekeurde extra zitplaatsen zijn zelfs uit te breiden naar 6 personen (4 nu op kenteken). Twee personen kunnen boven in het hefdak slapen, en twee kunnen beneden slapen. Dit bed beneden wordt gecreëerd door het uitklappen van de bedbodem platen, steunend op de kastenwand. De extra stoelen kunnen voorover geklapt, onder het bed worden geschoven (verplaatsbaar in de rail over de volledige lengte). De stoelen en het bed kunnen in een handomdraai worden verwijderd om zo veel ruimte voor bagage en woon-werk verkeer te hebben. Interesse? Neem contact met ons op.

Genoemde prijs is incl BTW en incl BPM (staat reeds op camperkenteken).

VERKOCHT: Fiat Ducato L2H2 - bouwjaar bus '17 EUR 39.950,-

– 4 of 5 persoons op kenteken – de twee RDW gekeurde zitplaatsen zijn makkelijk uitneembaar indien tijdelijk niet nodig

– vast 2 pers breedte bed – opklapbaar voor vervoer grotere materialen of fiets

– ruime keuken: met CRX 50 koelkast met vriesvakje

– loungebank: uitschuifbaar tot hoekbank en ruimte voor porta potti

Bouwjaar 2017, en 145k km, interieur NIEUW. Interieur met lichte en moderne kleuren en materialen: lichtgewicht multiplex met wit HPL i.c.m. bamboe met de hoge afwerking standaard die je van ons mag verwachten. 

VERKOCHT: Renault Master L3H2 bouwjaar bus '17

Een fijne lengte van de bus om ook mee in de stad te rijden, een vast lengtebed met een matras afmeting van maar liefst 200x160cm en een knusse leefomgeving met natuurlijke materialen. Deze buscamper leent zich ook uitstekend voor het verkennen van bergzame gebieden. Met de sterk motor, de weinige kilometers (135k km) en voorzien van al je benodigdheden binnen handbereik door de ruime opslagcapaciteit. 

VERKOCHT: Ford Transit L4H3 bouwjaar bus '19

In Amerika en Canada zeer geliefd: de Ford Transit als buscamper. In Nederland/Europa sterk opkomend als keuze voor een camper. Zeer veel ruimte en extra stahoogte met dit H3 model (lengte 4). Van alle gemakken voorzien, met luxueus Suar boomstambladen. Een oven voor warme broodjes iedere ochtend, en een 3 pits kookplaat voor uitgebreide diners. De prachtige wandbekleding i.c.m. het houten plafond, en het bed van 200x160cm, maakt deze camper perfect om het leven te vieren. B

Locatie:

Lavida Campers

Bedrijfsweg 80, Vriezenveen

Overijssel (Twente), Nederland

Telefoon

WhatsApp & Bellen:

+31 (0) 612 882 278

Volg ons