Extra zitplaatsen -RDW goedgekeurd

 Ideaal zodra je met meerdere personen op pad wilt met je buscamper, en het verhoogd je verkoopwaarde ook!

RDW goedgekeurde zitplaatsen laten inbouwen

Let op: nog 4 plekken voor inbouw in oktober 2021

Het volgende RDW keuringsmoment is begin november 2021

Je kunt je inschrijven voor de inbouw van extra stoelen eind oktober of begin november zodat direct de keuring kan plaatsvinden (je bus blijft dan een paar dagen bij ons). Of je schrijft je in voor een eerdere datum, zodat je op de keuringsdag zelf terug kunt komen met je bus (en misschien kan deze dan direct voor de camperkeuring)!

Extra Zitplaatsen buscamper

Kies je er voor om meerdere zitplaatsen in te bouwen in je zelfbouw buscamper, waar je ook tijdens de rit personen op mag vervoeren, dan kom je uit bij zitplaatsen met gordels. Hier zit wel altijd een speciale (TTV) keuring aan vast, welke veelal samenvalt met de algehele camperkeuring (‘wijzigingen aan het voertuig’).

Waarom voor ons kiezen? 

Campers zijn gewoon ons ding. Hoewel je dit type stoel ook bij enkele andere aanbieders in Nederland vindt, zijn we er van overtuigd dat wij hiermee de meeste ervaring hebben. Daardoor kunnen we je het beste- en ook nog eens persoonlijk advies geven. Daarnaast garanderen we korte tijdslijnen (veelal binnen 10 dagen kunnen we je stoelen hebben ingebouwd). En we garanderen 100% goedkeuring van de RDW voor de door ons ingebouwde stoelen.

Smartfloor
Wij van Lavida Campers zijn gecertificeerd voor het inbouwen van de Smartfloor vloerdelen en stoelen. Deze vloerdelen worden direct op de laadvloer verlijmd en volledig doorgeboord en vastgezet aan de onderzijde van het voertuig. Belangrijk is dus dat dit een van de eerste klussen wordt als je je eigen camper wilt inbouwen. De aluminium vloer is een meter lang, 3cm dik en dient over de volledige breedte van de bus te worden ingebouwd.

Voordelen
– Kostentechnisch is een Smartfloor systeem interessant t.o.v. andere varianten
– Het grootste voordeel van dit inbouwsysteem is dat je de stoelen heel gemakkelijk uit de rail kunt klikken (op het moment dat je ze niet gebruikt). Hierdoor pak je een enorme hoeveelheid extra ruimte in je camper wanneer je dat wilt
– Tevens zijn de vloerdelen volledig weg te werken in de campervloer, op een paar smalle rails waar de stoelen in zijn bevestigd na (zie bijgevoegde foto)
– Wij hebben maar 2 dagen nodig voor montage

Veilig, simpel en ook nog mooi!

Kosten (inclusief BTW, montage en RDW keuring):
– Twee extra zitplaatsen (basis stoel) inclusief vloer EUR 3.150,-

– Drie extra zitplaatsen (basis stoel) inclusief vloer EUR 4.395,-

– Deels verstelbare rugleuning +EUR 175,- per stoel

– Volledig verstelbare rugleuning (helemaal plat naar voren) +EUR 225,- per stoel

– Isofix +EUR 75,- per stoel

– Armleuning EUR 50,- per stuk

– Hoger onderstel (types met lagere laadvloer dan cabine zoals Ducato): +EUR 95,- per onderstel

– Ook ineens je camperkeuring doen? Dit kan voor +EUR 75,-

– Indien blijkt dat de onderzijde van de bus niet vrij benaderbaar is (denk aan hitte schilden en afwerkingskappen, of brandstoftank en leidingen) is er een toeslag van EUR 150,- (in ieder geval bij VW Transporter) o.b.v. nacalculatie

Meer informatie over dit onderwerp? We schreven er een blog over, bekijk het hier.

Locatie:

Lavida Campers

Bedrijfsweg 80, Vriezenveen

Twente, Nederland

Telefoon

WhatsApp & Bellen:

+31 (0) 612 882 278

Volg ons