Extra zitplaatsen - RDW goedgekeurd

Samen veilig onderweg en een verhoging van de (verkoop)waarde van de camper

RDW goedgekeurde zitplaatsen

Let op: nog 2 plekken voor inbouw eind oktober ’22!

Het volgende RDW keuringsmoment is 1 november 

U kunt zich nu inschrijven voor de inbouw van extra stoelen in bovengenoemd tijdvak. We bouwen een aantal dagen voor de stoelkeuring de stoelen in uw bus, u haalt de bus met gekeurde stoelen weer op vanaf 1 november.

Extra Zitplaatsen buscamper

Wilt u meerdere zitplaatsen in uw zelfbouw buscamper, waar u ook tijdens de rit personen op mag vervoeren, dan komt uit bij zitplaatsen met gordels. De eisen van de RDW zijn hoog rondom dit onderwerp en bijbehorende certificaten zijn strikt noodzakelijk. Zelf inbouwen als particulier is niet mogelijk. Wij kunnen u hier als gecertificeerd bedrijf bij helpen, waarbij wij ook de RDW keuring van de stoelen verzorgen.

Waarom voor ons kiezen?

Campers zijn gewoon ons ding. Hoewel dit type stoel ook bij enkele andere aanbieders in Nederland worden aangeboden, zijn wij degene met de meeste ervaring met dit type stoel en vloer in campers. Daardoor kunnen we u het beste- en ook altijd persoonlijk advies geven. Daarnaast garanderen we korte tijdslijnen (veelal binnen 14 dagen kunnen we uw stoelen hebben ingebouwd). En we garanderen 100% goedkeuring van de RDW voor de door ons ingebouwde stoelen.

Smartfloor Systeem

Wij van Lavida Campers zijn gecertificeerd voor het inbouwen van de Smartfloor vloerdelen en stoelen. Deze vloerdelen worden direct op de laadvloer verlijmd en volledig doorgeboord en vastgezet aan de onderzijde van het voertuig. Belangrijk is dus dat dit een van de eerste klussen wordt als u uw eigen camper wilt inbouwen. De aluminium vloer is een meter lang, 3cm dik en dient over de volledige breedte van de bus te worden ingebouwd (conform RDW eisen).

Voordelen

– Kostentechnisch is een Smartfloor systeem interessant t.o.v. andere varianten
– Het grootste voordeel van dit inbouwsysteem is dat u de stoelen verstelbaar zijn in een rail en u ze heel gemakkelijk uit de rail kunt klikken (op het moment dat u ze niet gebruikt). Hierdoor creëert u een enorme hoeveelheid extra ruimte in de camper wanneer u dat wilt
– Tevens zijn de vloerdelen volledig weg te werken in de campervloer, op een paar smalle rails waar de stoelen in zijn bevestigd na (zie foto)
– Strak design

Veilig, simpel en ook nog mooi!

Kosten (inclusief BTW, montage en RDW keuring):

– Basisset 2 extra zitplaatsen (zwarte basis stoelen) inclusief vloer EUR 3.199,-

– Basisset 3 extra zitplaatsen (zwarte basis stoelen) inclusief vloer EUR 4.429,-

– Deels verstelbare rugleuning +EUR 175,- per stoel

– Volledig verstelbare rugleuning (helemaal plat naar voren) +EUR 225,- per stoel

– Stofferen stoelen in andere kleur +EUR 175,- per stoel (levertijd +/- 3 weken)

– Isofix +EUR 75,- per stoel

– Armleuning EUR 50,- per stuk

– Hoger onderstel (aanbevolen voor bussen met lagere laadvloer dan cabinevloer, zoals Ducato/Boxer/Jumper): +EUR 95,- per stoel

– Indien blijkt dat de onderzijde van de bus niet vrij benaderbaar is (denk aan hitte schilden en afwerkingskappen, of brandstoftank en leidingen) is er een minimale toeslag van EUR 200,-. Berekent o.b.v. nacalculatie. Bij VW Transporter is dit altijd het geval

Meer informatie over dit onderwerp? We schreven er een blog over, bekijk het hier.

Locatie:

Lavida Campers

Bedrijfsweg 80, Vriezenveen

Twente, Nederland

Telefoon

WhatsApp & Bellen:

+31 (0) 612 882 278

Volg ons