(0)85 051 4631
Liever direct contact?

Wie Zijn Wij?

Over Lavida Campers

Lavida Campers wordt door een kleinschalig team gerund. We bouwen unieke buscampers aan de rand van Twente. Ook wel het landgoed van Nederland genoemd, dat zich bij uitstek leent om te verkennen per camper.

Wij bouwen eigen nieuwe of jonge bussen om tot buscamper. De modellen variëren van Transporter tot de grootste Sprinter, en alles daartussen. We bedienen de bovenkant van de markt, wanneer het echt uniek en vooral technisch en optisch goed moet zijn. 

Wij brengen onze eigen gebouwde buscampers op de markt en bouwen daarnaast op verzoek voor klanten. We leveren geen 100% maatwerk, maar werken met vaststaande floorplans. Hierbij bieden we verschillende opties voor verschillende type bussen. Interesse? Vraag ons er naar.

Benieuwd wat de eerst volgende camper zal worden die te koop komt, die in onze kleinschalige werkplaats wordt gebouwd met oog voor detail? Bekijk ze hier. Meld je per e-mail aan voor de interesselijst bij serieuze interesse. Dan word je als eerste op de hoogte gehouden.

We helpen ook graag de zelfbouwer met het plaatsen van RDW gekeurde zitplaatsen, of een uniek Roofrack op maat.

Al onze campers zijn waar het kan vervaardigd met duurzame materialen en altijd afgewerkt tot het hoogste niveau. Wij hebben geen plintjes, bloemetjes en kleedjes nodig om onze projecten te tonen. Wij gaan een stap verder, met oog voor detail. Wij gaan voor High End Buscampers. 

Onze expertise hebben we opgedaan in de bouw en interieurbouw. Dit gecombineerd met onze ervaring van zelf ondernomen langdurige reizen, maakt dat we elke Lavida Camper met plezier en vooral veel kennis en ervaring bouwen.

Naast ombouwen van bussen tot campers investeren we oprecht in duurzaamheid. Geen ‘geitenwollensokken’ verhaal, maar echte initiatieven. We kiezen bewust duurzame materialen daar waar het kan. Zo werken we ook samen met Trees For All waarbij we bomen planten in Nederland en andere landen.

De mensen achter Lavida

Tim en Hendy, aangenaam! Wij zijn dit bedrijf gestart nadat we anderhalf jaar rond de wereld hebben gereisd, waarvan 1 jaar in Australië. In Australië hebben we onze eerste bus omgebouwd tot camper. We kregen hierop zoveel positieve reacties dat het balletje vanzelf is gaan rollen. We besloten het serieus te gaan aanpakken. Inmiddels is dat anno 2023 alweer 3 jaar geleden. Hiermee is onze droom om te doen wat we leuk vinden, in vervulling gegaan. Naast het creëren van nieuwe campers en haar ambachtelijke karakter, worden we blij van klanten die vertrekken in het huis op wielen van hun dromen.

Even Voorstellen.

Hendy

is de vakvrouw achter Lavida Campers. Heeft een financiële achtergrond. Zorgt dat alles soepel verloopt en verzorgd onder andere de inkoop, website, en beantwoordt al uw vragen. Zorgt tevens dat alle materialen op tijd in de werkplaats zijn en springt bij wanneer dat nodig is. Wanneer niet op kantoor of in de werkplaats: op reis in de eigen camper.

Tim

is de vakman achter Lavida Campers. Heeft Architectuur gestudeerd en is werkzaam geweest in zowel de praktische- als de technische kant van de (project)bouw en in de interieurbouw. Verzorgd het ontwerp, de ruwbouw en verfijnde bouw van uw camper, eigenlijk alles! Wanneer niet in de werkplaats: lekker op reis in een zelfgebouwde camper.

Viva Lavida Campers!

Benieuwd waar we nog meer energie van krijgen? We runnen ook een online bedrijf in Suar Boomstamtafels. Deze unieke eyecatchers zijn een prachtig product van de natuur: echte plakken van een boom. Voor u geïmporteerd door ons, rechtstreeks uit Indonesië. Bekijk hier de webshop van Custables of kom eens langs in onze voorraadhal. 

Om het mogelijk te maken dat iedere zelfbouwer een camper kan bouwen als een professional, hebben we ons label Camper Meubilair opgezet. Hierin bieden we unieke zelfbouwpakketten aan voor de zelfbouwer met een Transporter bus, een Ducato of andere. We leveren je zelfbouwpakket, voorzien van alle benodigdheden en handleiding tot aan je voordeur. Of kom het bij ons in elkaar gezet afhalen!

Locatie:

Lavida Campers

Bedrijfsweg 80, Vriezenveen

Overijssel (Twente), Nederland

Telefoon

WhatsApp & Bellen:

+31 (0) 612 882 278

Volg ons