Wie Zijn Wij?

Over Lavida Campers

Lavida Campers wordt door een kleinschalig team gerund. We bouwen originele en unieke maatwerk campers aan de rand van Twente. Ook wel het landgoed van Nederland genoemd, dat zich bij uitstek leent om te verkennen per camper.

Al onze campers zijn 100% maatwerk, vervaardigd met duurzame materialen, waarbij de mogelijkheden slechts door verbeelding worden beperkt. Wanneer u op zoek bent naar een camper ombouw dat niemand anders heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Samen met u werken we net zolang totdat we voor u de ideale indeling hebben gevonden. Of het nu gaat om een camper om mee te overwinteren in het zonnige Spanje, volledig zelfvoorzienend of voor een weekend weg: wij creëren een camper die perfect is voor u.

Iedere camper die door ons is omgebouwd, is volledig met de hand vervaardigd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze expertise hebben we opgedaan in de bouw en interieurbouw. Dit gecombineerd met onze ervaring van zelf ondernomen langdurige reizen, maakt dat we graag voor u een Lavida Camper bouwen.

Naast ombouwen van bussen tot campers investeren we oprecht in duurzaamheid. Geen ‘geitenwollensokken’ verhaal, maar echte initiatieven. We kiezen bewust duurzame houtsoorten, lijmen en daarnaast duurzame vilt in de vorm van wolvilt. Zo werken we samen met Trees For All waarbij we bomen planten in Nederland en andere landen, en compenseren we onze CO2 uitstoot naar nul door middel van onze samenwerking met The Goodshipping Program.

De mensen achter Lavida

Lavida Campers wordt gerund door ons,  Tim en Hendy. We zijn dit bedrijf gestart nadat we anderhalf jaar rond de wereld hebben gereisd, waarvan 1 jaar in Australië. In Australië hebben we onze eerste bus omgebouwd tot camper.  We kregen hierop zoveel positieve reacties dat het balletje vanzelf is gaan rollen. We besloten het serieus te gaan aanpakken. Hiermee is onze droom om te doen wat we leuk vinden, in vervulling gegaan. Naast het creëren van nieuwe campers en het ambachtelijke karakter, worden we blij van klanten die vertrekken in het huis op wielen van hun dromen.

Even Voorstellen.

Hendy

is de vakvrouw achter Lavida Campers. Heeft een financiële achtergrond. Zorgt dat alles soepel verloopt en verzorgd onder andere de inkoop, website, en beantwoordt al uw vragen. Zorgt tevens dat Tim aan het werk kan blijven. Maar springt gewoon bij wanneer er handjes tekort komen. Wanneer niet op kantoor of in de werkplaats: op reis in onze eigen camper.

Tim

is de vakman achter Lavida Campers. Heeft Architectuur gestudeerd en is werkzaam geweest in zowel de praktische- als de technische kant van de bouw en in de interieurbouw. Verzorgd het ontwerp, de ruwbouw en verfijnde bouw van uw camper, eigenlijk alles! Wanneer niet in de werkplaats: lekker op reis in onze zelfgebouwde camper

Viva Lavida Campers!

Benieuwd waar we nog meer energie van krijgen? We runnen ook een online bedrijf in Boomstamtafels & 3D Wandbekleding. Deze interieurproducten zijn ontworpen uit duurzaam verkregen hout, geïmporteerd uit Indonesië. Bekijk hier de webshop van Custables. 

Locatie:

Lavida Campers

Bedrijfsweg 80, Vriezenveen

Twente, Nederland

Telefoon

WhatsApp & Bellen:

+31 (0) 612 882 278

E-mail

hello@lavidacampers.nl

Volg ons

WhatsApp chat

Oplossingen rondom Coronavirus

De maatregelen in verband met het coronavirus vragen de komende tijd veel van iedereen. Ook wij gebruiken nu, net als anders, creatieve (digitale) oplossingen om zoveel mogelijk door te kunnen werken. Hebt u vragen of wilt u een offerte opvragen, bel, Whatsapp of e-mail ons. Indien we verder in het offerteproces komen behoort een Skype gesprek (i.p.v. een fysieke ontmoeting) tot de mogelijkheden.