(0)85 051 4631
Liever direct contact?

U bent een camperaar in hart en nieren (of bent helemaal verkocht na 1 campervakantie), en u wilt nu een camper die helemaal aan uw wensen voldoet. Dan kunt u kiezen voor een nieuwe (of tweedehandse) Fabriekscamper van een bepaald merk (zoals Adria, Hymer, Possl etc.). Deze campers zijn voorzien van alle gemakken. Maar ook zien ze er ‘allemaal hetzelfde uit’. Als u daarmee tevreden bent is dat ideaal, want dan kan een koop snel gesloten worden en kunt u op pad met uw camper. Hebt u het idee dat een fabriekscamper niet past bij uw wensen, en wilt u graag gebruik maken van natuurlijke materialen en dat echte ‘wauw!’ effect? Dan kunt u een camper op maat bouwen of laten inbouwen. Hebt u twee rechterhanden, een flinke dosis geduld en heel veel tijd, dan is het wellicht een goed idee om lekker zelf aan de slag te gaan.

Dit alles begint met een goede bus als basis. Er is veel vraag naar dergelijke bussen, dus het kan lastig te vinden zijn. Wilt u dit aankoopproces uit handen geven, dan kunnen wij daarbij helpen. Wij hebben inmiddels aardig wat kennis opgedaan en hebben goede contacten met dealers van de bekende merken, ook over de grens.

Ondertussen kunt u vast opzoek naar een voor u perfecte indeling van de bus. Hoe belangrijk is een grote keuken bijvoorbeeld? Wilt u ook een toilet of warm water? Allemaal zaken om vanaf het allereerste moment rekening mee te houden. Heeft u een bus en een indeling, dan kan het bouwproces beginnen.

Er zijn meerdere camperbouwers in Nederland, iedereen heeft zo zijn of haar specialiteiten. Wij van Lavida Campers vinden persoonlijk een goede en strakke afwerking erg belangrijk. Niet alleen omdat het oog ook wat wil, maar voornamelijk voor een strakke aansluiting op de geïsoleerde wand om vochtophoping en condensvorming tegen te gaan. Hebt u eenmaal vocht in uw bus, dan bent u verder van huis..

Komt u via een (online) zoekactie naar een camperbouwer bij ons uit? Leuk dat u ons gevonden heeft! Als we samen in gesprek gaan stellen we veel vragen, en vragen om voorbeeld afbeeldingen (via Pinterest, Instagram etc.) om helemaal duidelijk te krijgen wat voor u nu echt belangrijk is in een camper. En niet te vergeten, voor welk budget u een camper wilt bouwen. We zijn altijd duidelijk, we zijn geen goedkoper alternatief voor een standaard fabrieksbus. Bij ons komt u wel voor een luxe, duurzaam en degelijk en ambachtelijk gebouwde buscamper, van alle gewenste gemakken voorzien, mèt een stukje persoonlijke aandacht. Hoe meer betrokken u bent bij het bouwproces, hoe leuker wij dat vinden. Tussen de start van de camperinbouw en de oplevering (ongeveer 6 weken) zitten vele beslismomenten, die we graag altijd samen maken.

Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op, we hebben plekken beschikbaar vanaf mei 2021.

Groet Tim & Hendy

06-12882278