(0)85 051 4631
Liever direct contact?

Wat Kost Het?

 Een bus omgebouwd tot camper wordt meer waard, ook uw eigen zelfbouw camper. Zo wordt uw uitgave ook direct een investering

RDW goedgekeurde zitplaatsen: EUR 3.199,-

Let op: claim je plek, want de agenda loopt snel vol!

Vanaf 3.199,- voor twee RDW goedgekeurde zitplaatsen, inclusief producten, engineering, montage en RDW keuring. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar deze apart ingerichte pagina over Zitplaatsen.

Roofrack op maat, vanaf: EUR 3.950

Met een doorlooptijd van +/- 4 weken

Maak je eigen buscamper nog unieker met een 100% maatwerk Roofrack. Bekijk onze pagina over een Roofrack op Maat hier. Of lees onze blog hierover.

BPM aangifte: EUR 175,-

Persoonlijk contact en ontvang je aangifte formulier volledig ingevuld thuis

Doe je een BPM aangifte voor de eerste keer, dan kan dat een heel lastige klus zijn. Wil je de berekening uit handen geven EN persoonlijk contact? Binnen een aantal dagen zullen we een compleet ingevuld aangifte formulier naar je toezenden (per post), alleen nog je persoonlijke gegevens invullen en op de post doen. 

High End Camperinbouw

Wij bouwen nieuwe of jonge bussen om tot buscamper. De modellen varieren van Transporter tot de grootste Sprinter, en alles daartussen. We bedienen de bovenkant van de markt, wanneer het echt uniek en vooral technisch en optisch goed moet zijn. 

Wij brengen onze eigen gebouwde buscampers op de markt. Benieuwd wat de eerst volgende camper zal worden die in onze kleinschalige werkplaats wordt gebouwd met oog voor detail? Bekijk ze hierMeld je per e-mail aan voor de interesselijst bij serieuze interesse. Dan word je als eerste op de hoogte gehouden wanneer een volgende camper te koop komt.

Wij bouwen ook op verzoek bussen om tot campers, de opties hiervoor kun je hier vinden. 

Locatie:

Lavida Campers

Bedrijfsweg 80, Vriezenveen

Overijssel (Twente), Nederland

Telefoon

WhatsApp & Bellen:

+31 (0) 612 882 278

Volg ons