(0)85 051 4631
Liever direct contact?

Camperaar, kampeer liefhebber, pak deze kans!

Het zijn vreemde tijden, wereldwijd ligt alles stil. Dit geldt ook voor het camperleven en alles wat daar mee te maken heeft. Jammer genoeg kunnen we nu niet genieten van een campervakantie in het voorjaar. Maar is dit nu niet juist de uitgelezen kans om u eens te verdiepen in uw dromen en wensen die diep in uw achterhoofd zijn weggestopt? Ooit een eigen camper bouwen, of ooit een wereld-/Europareis maken met een camper? Of misschien heeft u wel plannen om uw huidige camper aan te passen of her in te richten? Pak die kans en neem nu de tijd om u echt eens te gaan verdiepen.

Op dit moment wordt er veel thuis opgeruimd, en we zouden geen Nederlanders zijn als we niet proberen hier nog wat aan te verdienen. Marktplaats draait overuren dezer dagen in veel huiskamers en tuinen. Zoekt u camperinbouw onderdelen, of een bus voor ombouw tot camper? Wij zien ook (juist) nu veel tweedehands aangeboden producten en bussen voorbij komen in binnen en buitenland. Tip: kijk ook eens op de Duitse Marktplaatsvariant: Moblie.de. Het aanbod is net wat groter dan in Nederland en de prijzen net iets interessanter. Maakt u zich zorgen om het eventueel importeren van een voertuig naar Nederland? Nergens voor nodig, het proces is logisch ingericht en als u zich hierin goed verdiept kan het al met al flink wat geld schelen. Wilt u graag hulp hierbij? Laat het ons dan weten, wij hebben ervaring in het importeren en ontzorgen u graag hierin.

Naast het zoeken naar de perfecte bus is het maken van een voor u ideale camper indeling een leuke, maar tijdrovende klus. Onze tip: struin het internet af, maak gebruik van (sociale media) afbeeldingen en maak zo zelf een echt moodboard. Hier krijgt u gegarandeerd energie van en het maakt het droombeeld van uw camperindeling een stukje realistischer! Maak een plattegrond, en als u al een bus heeft: breng met  schilderstape uw indeling aan op de vloer. Zo krijgt u een idee of uw wensen qua afmetingen realistisch zijn.

Geeft u het gehele ontwerpproces liever aan ons uit handen, met bijvoorbeeld een paar wensen van uw zijde? Geen probleem, we helpen u graag.

Wilt u overgaan van uw plannen naar daden? Juist nu is dat een verstandige keuze. Neem contact met ons op voor uw camperinbouw. U heeft wat meer tijd, wij maken graag tijd.

Hoe wij van Lavida Campers dit doen? Ook in deze Coronacrisis bouwen wij verder aan de droomcampers van onze klanten. We werken met twee personen (uit dezelfde bubbel) in onze werkplaats en onze voorraad is nog prima op orde. Wanneer normaliter een fysieke ontmoeting zou plaatsvinden, vervangen we dit waar kan voor een Skype gesprek. We nemen op dit moment dus gewoon nieuwe inbouwverzoeken aan, uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM.

Eind juli 2020 is er een plek vrijgekomen voor een complete camperinbouw, is dit uw kans?

Stay safe and stay happy. Viva Lavida.

Tim & Hendy